Välkommen på frukost-seminarium

invite ambitionprofile

Varför de mest engagerade medarbetarna också löper störst risk för utbrändhet (och vad du kan göra åt det).

Forskning visar att det finns en direkt korrelation mellan engagemang och prestation. Vi uppskattar alla engagerade medarbetare på arbetsplatsen: de som alltid tackar jag till extra arbetsuppgifter, tar i lite extra när det behövs, de som upplevs som både pålitliga och produktiva.

 

Men kände du till att det också finns en evidensbaserad koppling mellan över-engagemang och utbrändhet? Det betyder att dina mest engagerade medarbetare också löper störst risk för utbrändhet! Men var går egentligen gränsen mellan engagemang och ett över-engagemang?

 

Välkommen på ett seminarium där vi undersöker engagemangsparadoxen; Vad den innebär och vad du konkret kan göra för att minska risken för utbrändhet bland dina mest engagerade medarbetare.

 

Presentatör:
Jens Näsström, arbetspsykolog med specialisering på välbefinnande och prestation hos högpresterande individer och organisationer, samt medgrundare till Ambitionprofile. Jens har i snart tjugo år arbetat med stress och produktivitet på företag och organisationer i mer än ett dussin länder.

 

Plats: LAMB

Adress: Drottninggatan 71C
Datum: 13 september
Tid: Frukost från kl 7:45, seminarium: kl 8:00-9:00

 

Vi bjuder på frukost från kl 7:45. Vänligen informera om ev. allergier.

 

Varmt välkomna! 

Teamet på Ambitionprofile